Om Julia&Julia Paperworks (JJPaperworks)

 

Gratulationskort i ny kostym

Julia&Julia Paperworks gör exklusiva gratulationskort som trycks i Sverige på papper från ansvarsfulla källor (FSC märkta). Avancerade tryckmetoder och traditionellt hantverk möter nytänkande design.

JJPaperworks grundades med ena foten inom mode- och andra i inredningsvärlden och tillsammans med ett brinnande intresse för grafik, papper och tryck växte JJPaperworks fram. Kortkollektionerna skapas på samma sätt som en klädkollektion där färg, form och mönster är ständigt uppdaterade och noggrant designade.

Miljöansvar & Hållbarhetsfokus

JJPaperworks har en stark vision om att förändra den traditionella synen på kort och presenter - vi vill inspirera till vackra och hållbara gåvor.

Idag produceras marknadens gratulationskort i Asien på ett ohållbart sätt. Korten fraktas till Sverige och är en slit och slängprodukt, något som köps i farten och kastas efter att presenten har öppnats. Våra kort trycks i Sverige på papper från ansvarsfulla källor. Vi gör kort som är fina att spara som ett minne, detalj i hemmet eller som bokmärke i en bok. 

Bakgrund

Företaget Julia&Julia Paperworks (JJPaperworks) grundades 2018 i Stockholm av modedesigner Julia Zernell som såg möjligheten att erbjuda ett kortkoncept i exklusiv och stilren design och att kunna ge kunder en lyxig helhetsupplevelse när en present ska inhandlas. Idag har företaget sitt säte på Gotland och har många nya spännande projekt på gång som rör Gotland och samarbeten med andra gotländska företag.

Konceptet finns idag hos utvalda återförsäljare i Sverige, bl a Nordiska Kompaniet i Stockholm och Göteborg.

’’JJPaperworks kort är ett perfekt komplement till en exklusiv gåva och lämnar ingen oberörd.’’                                                                                             

Är du återförsäljare och är intresserad av Julia&Julia Paperworks sortiment? 

                                                                                                                        

Maila oss:

Telefon: +46 72 2249 400

Adress huvudkontor: 

JJPaperworks AB, Sanda Bäckstäde 497, 623 79 Klintehamn, Sverige

Org. nr. 559133-1185.

 

   

.slideshow__text-wrap { height: auto; } @media only screen and (max-width: 749px){ .slideshow.slideshow--large{ height: 185px !important; } }