Om JJPaperworks

En ny generation gratulationskort

Julia&Julia Paperworks gör exklusiva gratulationskort som trycks i Sverige på papper från ansvarsfulla källor (FSC märkta). Avancerade tryckmetoder och traditionellt hantverk möter nytänkande design. JJPaperworks grundades med ena foten inom mode- och andra i inredningsvärlden och tillsammans med ett brinnande intresse för grafik, papper och tryck växte JJPaperworks fram. Kortkollektionerna skapas på samma sätt som en klädkollektion där färg, form och mönster är ständigt uppdaterade och noggrant designade.

Miljöansvar & Hållbarhetsfokus

JJPaperworks har en stark vision om att förändra den traditionella synen på kort och presenter - vi vill inspirera till vackra och hållbara gåvor.
Idag produceras marknadens gratulationskort i Asien på ett ohållbart sätt. Korten fraktas till Sverige och är en slit och slängprodukt, något som köps i farten och kastas efter att presenten har öppnats. Våra kort trycks i Sverige på papper från ansvarsfulla källor och med minimal miljöpåverkan i alla steg. Kort som är vackra att spara som en detalj i hemmet eller bokmärket i en bok, kloka presenter med varsamt utvalda kort.

Bakgrund

Företaget Julia&Julia Paperworks (JJPaperworks) grundades 2018 i Stockholm av modedesigner Julia Zernell som såg möjligheten att erbjuda ett hållbart kortkoncept i exklusiv och stilren design och att kunna ge kunder en lyxig helhetsupplevelse när en present ska inhandlas. Vi vill göra det enkelt och inspirerande för både kunden och butikens inköpare med smidig korthantering, nytänkande display och innovativa idéer för logistik, betallösningar (vi samarbetar bl a med Splitgrid) samt en personlig kontakt för alla önskemål som ni som återförsäljare kan tänkas ha.

Korten finns idag att köpa i utvalda inrednings- och blombutiker i Sverige.

’’JJPaperworks kort är ett perfekt komplement till en exklusiv gåva och lämnar ingen oberörd.’’                                                                                            

Är du återförsäljare och är intresserad av Julia&Julia Paperworks sortiment?                                                                                                                  
Kontakt:

Telefon: +46 72 2249 400

Org. nr. 559133-1185.

 

Skulle du ändå ha glömt en födelsedag..

..gör det med stil och skicka ett kort efteråt!