With Love From - Jacquelin Fontana

With Love From - Jacquelin Fontana

 

Klassisk elegans eller grace? Hon har något speciellt, ett je ne sais quoi; en modern Audrey Hepburn med smittande energi och mjuka rörelser - Möt Jacquelin Fontana, JJPaperworks modell för vår-sommar 21 'With Love From'.

Tillsammans med katten Bosse delar Jacquelin Stockholms mysigaste 2:a på södermalms charmigaste gata, nära Nytorgets utbud av caféer och restauranger. Om det inte vore för de tillfälliga restriktionerna lever hon livets liv på söders hjärta med bruncher som gärna övergår till sena middagar och som i sin tur leder till fest med klackarna i taket. Men Jacquelin älskar också det lugna tempot, långa promenader och mys med familj, vänner och såklart Bosse. I tiderna som varit umgås hon flitigt med sina valda pandemi-vänner och bjuder gärna in till middagar hemma, nu i vår är hennes balkong alltid en plats att hänga på. 

Vi knackade på en förmiddag i April för att prata om vårkänslor, festligheter och vem man vill krama när sommaren kommer och restriktioner (förhoppningsvis) är borta.

Drömmer om just nu:

Framförallt till de vanliga livet, att få kramas, kunna sitta i gemenskap med alla vänner och inte begränsa sig! Jag drömmer om att få resa igen och kunna mingla på uteställen & träffa nya människor.

Längtar att krama efter pandemin:

De äldre, farfar framförallt då farmor gick bort förra året och de gjorde så ont att inte kunna krama om honom! Men även mormor och morfar.

Vill jag skicka en hälsning i ett kort till:

Mamma, för hon är den viktigaste i livet och hon behöver bli påmind om hur jäkla grym hon är i allt hon gör!

Favoritkort ur sommarens kortkollektion:

Green marble!

Fester jag hoppas blir av i sommar:


Ett magiskt midsommarfirande, i en söt sommarklänning, krans i håret, bubbel och dans. Åker även till Gotland med mitt tjejgäng och vi hoppas på grillkvällar och festligheter i Visby. 

Min fest personlighet: 

Konstant skratt med ett glas bubbel i handen, direkt när en låt jag känner igen kommer på, sjunger jag 100% med tills jag är hes, älskar att dansa! 

Så förbereder jag mig till fest:

Hahah, jag tar alltid en lång dusch så man känner sig on top! Kör alltid make där jag oftast till fest lägger fokus på ögonen och ibland får läpparna fokuset. Sen alltid lockigt hår, de är inte fest utan lockarna! 

Presenttips: 

Upplevelse på ett kort älskar att få de! Att man ska testa något nytt ställe att äta på, gå på spa eller något annat äventyrligt! Blommor är även magiskt att få

Min vårstil:

Ljusa jeans, en croppad top, en oversize blazer över axlarna och klackar! + guldiga smycken & rosa naglar.

With Love From,  
Jacquelin Fontana 

 

Tillbaka till blogg